fbpx

Asunto C | Omakotitalo | 97,5m2 | 4h + kt + s + var + ak

Previous
Next

Visualisoidut kuvat esittävät taiteilijan näkemystä alueesta ja asunnoista. Rakentaja pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

Ainutlaatuista asumista Lempäälässä

Oletko aina haaveillut asuvasi vesistön rannalla huippupalveluiden ja kulkuyhteyksien vierellä? Pohjola Talotuotanto rakentaa upeita uudiskoteja Lempäälään Pyhäjärven Rantaan ja nyt sinulla on mahdollisuus varata oma asuntosi tältä erittäin kysytyltä asuinalueelta.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tai siirry suoraan suorittamaan alustava varaus verkkosivujemme lomakkeen kautta.

Tutustu asuinympäristöön aluevideon tahdittamana

Lempäälän Pyhäjärven Ranta rakentuu Taitelijankujalle lähelle tärkeimpiä arjen palveluita. Tontille rakentuu neljä unelmien omakotitaloa sekä kaksi upeaa paritaloa.

Pihamaan ulkopuolelta pääset kätevästi bussipysäkille, ala-aste ja yläaste löytyvät noin 1 kilometrin matkan päästä. Lempäälän keskustan kaupat ja palvelut sijaitsevat heti vesistön toisella puolella. Kohde valmistuukin unelmien tontille, josta monet osaavat vain haaveilla. Tervetuloa tutustumaan asuntoihin.

Hyppää mukaan 360-kierrokselle

Tutustu asuntoon yksityiskohtaisesti toteutetun 3D-virtuaalikierroksen avulla. Virtuaalikierroksen avulla pääset tutustumaan mm. asunnon keittiöön, olohuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja yleiseen ilmeeseen. Samalla saat itsellesi kokonaisvaltaisen kuvan siitä kuinka laadukkaasta uudistuotannosta on kyse.

Toimiva pohjaratkaisu mahdollistaa helpon asumisen

Lempäälän Pyhäjärven rantaan rakentuu upea omakotitalo, joka levittyy 97,5m2 alueelle yhteen kerrokseen. Asunnon pohjaratkaisu on suunniteltu palvelemaan lumoavaa järvinäkymää. Vietä vapaa-aikaasi jatkossa mittavan kokoisella takapihan terassilla rentoutuen ja nauttien horisontista. Asunto on suunniteltu vastaamaan isommankin perheen tarpeita tai vaikka toimimaan samanaikaisesti etätyöpisteenä kotoa käsin töitä tekevälle pariskunnalle.

Näin varaat itsellesi kodin Lempäälän Pyhäjärven Rannasta

Varaa verkkosivuilta

Voit aloittaa uuden kodin varaamisen helposti klikkaamalla varaa asunto -painiketta. Täytä tietosi sivustolle ja valitse vapaana oleva haluamasi asunto. Kun olet suorittanut varauksen, asuntomyyjämme ovat yhteydessä liittyen seuraaviin toimenpiteisiin. Asuntomyyjämme vastaa samalla sinun kaikkiin kysymyksiin huolellisesti. 

Onko haluamasi asunto jo varattu?

Voit aina jättää ilmoituksen tai soittaa suoraan varaussivulta löytyvään puhelinnumeroon, mikäli haluamasi asunto on jo varattu. Yhteydenoton jälkeen lisäämme sinut varausjonon seuraavalle sijalle. Tilanteessa, jossa asunto vapautuu, kontaktoimme seuraavan varauspaikan omaavan henkilön tai tahon asiaankuuluvalla tavalla.

Löydä tulevaisuuden koti lataamalla kattava esite

Tutustu uudistuotantoon kokonaisvaltaisemmin lataamalla esite Lempäälän Pyhäjärven rannasta.

Lataamalla esitteen hyväksyt tietosuojaselosteemme ehdot.